Wie? we zijn

JJ MAES, 60 JAAR IN DIENST VAN DE KAPPER

Zestig jaar geleden startte Jean-Joseph Maes met de import van de ergonomische Japanse kappersstoelen Takara-Belmont die door herenkappers en hun klanten sterk gewaardeerd werden. Van een stoel kwam een totaalinrichting, die de kapper niet alleen toeliet om praktisch te werken maar ook om zich te onderscheiden van zijn collega’s. De inrichting en uitstraling van een kapsalon zijn immers een belangrijk punt binnen het imago van een kapper. Door een bepaalde sfeer te scheppen, trek je inderdaad het gewenste publiek aan.

TUSSEN EIGENTIJDS EN AVANT-GARDE

Sinds wij in de jaren tachtig het Italiaanse merk Maletti zijn beginnen invoeren, hebben we duidelijk gekozen voor eigentijds design dat vaak overhelt naar avant-garde. Geen wonder dat we heel wat trendy kapsalons tot onze grote klantenkring mogen rekenen. Elk jaar vertrouwen meer dan 100 kappers de inrichting van hun salon aan ons toe. Elk creatieproces is verschillend en elk salon komt tot stand na overleg tussen onze binnenhuisarchitect(e) en de kapper. Want een ideale inrichting houdt rekening met je smaak, je klanten, je manier van werken en welteverstaan …..je budget. Mooi en trendy alleen zijn niet voldoende: praktisch en degelijk zijn even belangrijk.

DENIERE-MAES MAATMEUBILAIR – HAND MADE SINCE 1988

Deniere-Maes Interieur is de productiemaatschappij van alle maatmeubilair ontworpen door de binnenhuisarchitecten van JJ Maes.