podium-gallery-4

Voor wie?

Bestemd voor iedereen, maar meer in het bijzonder voor mensen met een beperkte mobiliteit, en/of zelfs rolstoelgebruikers.

Wat?

Deze waszuil, vervaardigd in polyester, beschikt over een hydraulisch verstelbaar wasbekken in wit porselein. De pompkoers gaat zeer hoog voor ook het gebruik bij omvangrijke rolstoelen te vergemakkelijken. Daarenboven is hij vergrendelbaar in rotatie.

Tevens is het wasbekken draaibaar en kipbaar, om een maximale toegankelijkheid te garanderen, ook bij kleine personen. De vorm van het wasbekken met afgevlakte oren laat toe om maximaal de hals van de patiënt te bereiken. 

Het wasbekken beschikt over een aquastop die verhindert dat het water langs de darm van de kraan op de vloer druipt.

Hoe werkt het?

  • Een valide persoon komt het salon binnen. Men rolt de kappersstoel naar de waszuil, waar men de hoogte van de stoel aanpast aan de lengte van de klant, en de rug naar achter doet hellen om het comfort te verhogen. De rem wordt ingeduwd. Meer info over kappersstoelen met beweegbare rug.
  • Na het haren wassen, rolt men de stoel – met of zonder de klant in de stoel – naar de kaptafel waar de haren worden geknipt & verzorgd.